Espanjan intensiivikurssi Malagassa

09.10.2022 hrs 12.00 – 16.10.2022 hrs 12.00

 

Pidämme intensiivisen espanjankurssin Malagassa, jos motivoituneita osallistujia tulee tarpeeksi.

Kurssilla pidetään 3-4 oppituntia päivässä per tasoryhmä. Sen lisäksi oppilaat saavat tasonsa mukaisia tehtäviä, jotka he tekevät kaupungilla: torilla, kaupassa, ravintolassa, juna-asemalla ja muissa sopivissa paikoissa. Voimme tehdä myös jonkun mukavan retken lähiseudulle, jos kiinnostusta on.

Kurssi on tarkoitettu espanjan alkeis- ja jatkokurssin käyneille tai muuten kieltä saman verran osaaville merenkulkijoille, jotka haluavat syventää kielitaitoaan autenttisessa miljöössä. Kurssille ilmoittautuneille lähetetään pääsykoe, joka pitää läpäistä. Tällä pyritään varmistamaan tietty aloitustaso, jotta saadaan kurssi pysymään kaikille mielekkäänä. Samalla saamme ryhmäjaon tehtyä.

Opiskelijat jaetaan kahteen tasoryhmään:
9:00 – 12:00 principiantes,alkeet (Fantastico 1, kappale 7:stä eteenpäin)
13:00 – 16:00 avanzados, edistyneet (Fantastico 2, kappale 5:stä eteenpäin) y conversación fácil

Opettajana toimii Carina Chela. 
Yleissäätäjänä ja apuopettajana toimii Mepan kursgubbe Jukka.

Hinta: 150€ ( sis. majoitus, lounaat, opetus)

Asumme meille vuokratussa asunnossa Malagassa. Majoitus on normaalia paikallista kotitasoa, ei hotellien luksusta. Käymme puoliltapäivin lounaalla paikallispaikoissa. Muut syömiset jokainen hoitaa itse. Asunnoissa on keittomahdollisuus. Jokainen voi haluteessaan majoittua omalla kustannuksellaan myös valitsemaansa hotelliin tms.

Jokainen hoitaa itsensä paikalle valitsemallaan tavalla. Jokainen maksaa matkalippunsa itse. Opiskelupäiviä on 5. Majoitus on varattu koko viikoksi (su-su). Joustavan systeemin tarkoituksena on mahdollistaa parhaiden lentotarjousten käyttö.

Kurssi järjestyy, jos sitoutuneita osallistujia on tarpeeksi. Kurssille pääsee ensijaisesti merenkulkijat, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet Malagan intensiivikurssille. Jos paikkoja jää yli, myös Malaga-konkareita otetaan mukaan. Vahvistamme tilanteen kesän aikana, luultavasti ennen Juhannusta.

Ilmoittaudu tästä 


Place
Malaga
Linnankatu 3
00160 Helsingfors