Tutustuminen Padeliin, Helsinki

11 October 2022 kl. 11.30–15.00

Tervetuloa tutustumaan hienoon mailapeliin, Padel. 

Aluksi käydään läpi hieman sääntöjä sekä pelin liittyviä juttuja.

Pari tuntia valmennusta ja lopuksi pelaamista, sopii hyvin aloittelijalle sekä jo peliä pelanneelle. Jako tasoryhmiin, valmentaja paikalla koko ajan.

Mukaan kevyt sisäpeliasu ja tossut, mailat ja pallot saa kentältä - omankin saa ottaa mukaan jos sellaisen omistat.

Ilmoittaudu tästä

 

 


Place
Padel Club Viikinranta
Jokisuuntie 5
00560 Helsingfors

Digitaidot haltuun verkko-/ etäkurssi

11 October 2022 kl. 09.00–17.00

Tule oppimaan digitaalisia taitoja kätevästi verkon välityksellä. Koulutus on maksuton.

Tulet oppimaan muun muassa verkon käyttämisen riskeistä ja suojautumiskeinoista, digitaalisesta viestinnästä työpaikalla ja jatkuvasta oppimisesta. Koulutuksen sisältöjä muokataan hieman osallistujien toiveiden mukaan.

Ole hyvä ja ilmoittaudu sinulle sopivaan ryhmään täällä:

https://forms.office.com/r/vJqungqQB9 

Ryhmiä järjestetään:

ma 19.9. klo 9-17

ke 21.9. klo 9-17

to 22.9. klo 9-17

ma 3.10. klo 9-17

ke 5.10. klo 9-17

to 6.10. klo 9-17

ma 10.10. klo 9-17

ti 11.10. klo 9-17

SkillPlus-koulutuksen kesto on 8 tuntia yhden päivän aikana. Koulutus järjestetään videopuheluna Microsoft Teamsin välityksellä. Aikaisempaa kokemusta videopuheluista ei tarvita, koska ohjeet lähetetään ennen koulutusta.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat opiskella digitaalisia taitoja omatoimisesti, omaan tahtiin, löydät kasvavan joukon SkillPlus-verkkokursseja osoitteesta täältä:

https://skillplus.thinkific.com/ 

Verkkokurssien avulla voit aloittaa opiskelun vaikka heti, ja opiskella vaikka vain 5 minuuttia kerrallaan. Suorita kolme verkkokurssia niin olet suorittanut SkillPlus-koulutusohjelman.

Koulutuksen järjestää Työväen sivistysliitto TSL yhteistyössä MEPAn, Googlen, SAK:n, Kuljetusliittojen, Teollisuusliiton, PAMin ja Rakennusliiton kanssa.


Place
Forms
https://skillplus.thinkific.com/

Espanjan intensiivikurssi Malagassa

09 October 2022 kl. 12.00–16 October 2022, 12.00

 

Pidämme intensiivisen espanjankurssin Malagassa, jos motivoituneita osallistujia tulee tarpeeksi.

Kurssilla pidetään 3-4 oppituntia päivässä per tasoryhmä. Sen lisäksi oppilaat saavat tasonsa mukaisia tehtäviä, jotka he tekevät kaupungilla: torilla, kaupassa, ravintolassa, juna-asemalla ja muissa sopivissa paikoissa. Voimme tehdä myös jonkun mukavan retken lähiseudulle, jos kiinnostusta on.

Kurssi on tarkoitettu espanjan alkeis- ja jatkokurssin käyneille tai muuten kieltä saman verran osaaville merenkulkijoille, jotka haluavat syventää kielitaitoaan autenttisessa miljöössä. Kurssille ilmoittautuneille lähetetään pääsykoe, joka pitää läpäistä. Tällä pyritään varmistamaan tietty aloitustaso, jotta saadaan kurssi pysymään kaikille mielekkäänä. Samalla saamme ryhmäjaon tehtyä.

Opiskelijat jaetaan kahteen tasoryhmään:
9:00 – 12:00 principiantes,alkeet (Fantastico 1, kappale 7:stä eteenpäin)
13:00 – 16:00 avanzados, edistyneet (Fantastico 2, kappale 5:stä eteenpäin) y conversación fácil

Opettajana toimii Carina Chela. 
Yleissäätäjänä ja apuopettajana toimii Mepan kursgubbe Jukka.

Hinta: 150€ ( sis. majoitus, lounaat, opetus)

Asumme meille vuokratussa asunnossa Malagassa. Majoitus on normaalia paikallista kotitasoa, ei hotellien luksusta. Käymme puoliltapäivin lounaalla paikallispaikoissa. Muut syömiset jokainen hoitaa itse. Asunnoissa on keittomahdollisuus. Jokainen voi haluteessaan majoittua omalla kustannuksellaan myös valitsemaansa hotelliin tms.

Jokainen hoitaa itsensä paikalle valitsemallaan tavalla. Jokainen maksaa matkalippunsa itse. Opiskelupäiviä on 5. Majoitus on varattu koko viikoksi (su-su). Joustavan systeemin tarkoituksena on mahdollistaa parhaiden lentotarjousten käyttö.

Kurssi järjestyy, jos sitoutuneita osallistujia on tarpeeksi. Kurssille pääsee ensijaisesti merenkulkijat, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet Malagan intensiivikurssille. Jos paikkoja jää yli, myös Malaga-konkareita otetaan mukaan. Vahvistamme tilanteen kesän aikana, luultavasti ennen Juhannusta.

Ilmoittaudu tästä 


Place
Malaga
Linnankatu 3
00160 Helsingfors