Päiväkävely (Olympiaterminaali) PERUTTU

17.05.2024 klo 12.00 – 13.00

Tervetuloa päiväkävelylle!

Tapaamme Olympiaterminaalin pääovien edessä klo 12 ja lähdemme yhteiselle päiväkävelylle. Kävelemme reippaasti, mutta ryhmän tasoa kuitenkin kuunnellen. Teemme noin tunnin lenkin Kaivopuistossa ja lähiseudulla, jonka jälkeen palaamme takaisin Olympiaterminaalille. 

Varustaudu päiväkävelyyn säänmukaisin jalkinein sekä vaattein, ja ota iloinen mieli matkaan mukaan. MEPAn päivälenkillä liikut raittiissa ulkoilmassa ja tapaat muita merenkulkijoita. 

Päiväkävelylle ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja tapahtuma on avoin kaikille merenkulkijoille. 

Itsepuolustuskurssi / Turku PERUTTU

17.05.2024 klo 11.00 – 14.00

Tule mukaan itsepuolustuskurssille Turkuun 17.5. klo 11-14. Kurssi järjestetään Impivaaran uimahallin liikuntasali Kekkurissa.

MEPAn itsepuolustuskurssi sopii kaikille. Kurssilainen saa realistisen ymmärryksen, miten uhkaavat tilanteet kehittyvät. Opimme menetelmät, joilla pystyy puolustamaan itseään tehokkaasti mutta turvallisesti. 

Kurssipäivä koostuu kolmen tunnin mittaisesta kattavasta harjoitteluosiosta samalla, kun kurssin vetäjä Jari Ukkola kertoo mm. riskitilanteen kartoituksesta ja verbaalisista käskyistä. Keskitymme irtautumistekniikoihin, torjuntoihin ja puolustamiseen.

Ota mukaasi treenivaatteet ja juomapullo!

Ilmoittautuminen täältä. Ilmoittautuminen päättyy 16.5.2024.


Yhteystiedot

Paikka
Impivaaran uimahalli / Liikuntasali Kekkuri
Uimahallinpolku 4
20320 Turku